Sorry Italië, maar de lekkerste spaghetti wordt toch gemaakt door het Duitse Haribo. Deze spaghettisliertjes zijn zo lekker omdat ze helemaal omgeven zijn met een zure suikerlaag. Naast de smaak van aardbei bevatten deze spaghettisliertjes ook vlierbesextract.
Ingrediënten: Suiker; glucosestroop; zetmeel; bevochtigingsmiddel: sorbitolstroop; tarwebloem; zuurteregelaars: citroenzuur, appelzuur; glansmiddel: carnaubawas; aroma; vruchten- en plantenconcentraten: vlierbes, appelbes, druif, zwarte bes; vlierbessenextract.
Bevat gluten
Gemiddelde voedingswaarden per:
|
100 g
|
|
|
Energie
|
1482 Kj/349 kcal
|
Vet
|
1,4 g
|
Waarvan verzadigd
|
1,3 g
|
Koolhydraten
|
84 g
|
Waarvan suikers
|
54 g
|
Eiwitten
|
0,6 g
|
Zout
|
0,19 g
|